Om oss

TM Kontor & Reklam AB (TM) är ett familjeföretag som startades redan 1992, stort fokus har under åren varit på Arbetarrörelsen där vi utvecklat ett helhetskoncept för service innehållande följande:
  • Presentreklam
  • Profilkläder
  • Trycksaker
  • Kontorsmaterial
  • Lager & Distributionstjänster

TM var tidigt marknadsledande när det gäller socialt och miljömässigt ansvar där samtliga produkter & tjänster som leveras följer Code of Conduct, vi har dessutom ett helt sortiment av fairtrade och svanenmärkta produkter.

Vår erfarenhet är följande, något som också blivit vårt motto:

Flexibilitet är och har alltid varit extremt viktigt. Vi har därför optimerat våra flöden för att kunna hantera kortare ledtider med bibehållet hög kvalitét och servicegrad. Eftersom vi har alla tjänster ”inhouse” såsom originalarbete, fotostudio, 800 m2 högpallslager kan vi erbjuda bred service till mycket förmånliga priser.

Vi insåg tidigt nyttan med välfungerande och optimerade webblösningar, något som vi utvecklat mycket under åren, numera med starkt fokus på olika betalfunktioner, statistik samt integrering med sociala medier.


NEW WAVE PROFILE

Från och med 2013 är vi stolta medlemmar i New Wave Profile, Skandinaviens största kedja för profilkläder och profilreklam. Genom vårt rikstäckande samarbete med kollegor och leverantörer blir vi mer konkurrenskraftiga på marknaden. Profilmarknadsföring är ett stort och växande media och det är mycket effektivt om det används rätt och konsekvent.

BE YOUR BRAND

Det kundlöfte vi valt är BE YOUR BRAND. Vi vill kunna hjälpa dig att placera ditt varumärke på och kring människor och möten som skapar dina affärer. Människor som möts är relationsdrivna företags viktigaste exponeringsyta. Är varumärket och människorna kalibrerade skapas stark helhet som era kunder kommer att märka av och komma ihåg. Vi är säkra på att alla svenska företag eftersträvar detta, men ”glömmer varumärket hemma” när säljarbetet övergår i personliga möten och relationer.

FULL SERVICE CONCEPT

New Wave Profile består av över 65 större och mindre profilföretag. Oavsett storlek kan vi erbjuda ett servicekoncept som ger kompetenta och anpassade tjänster för stora och små företag. Full Service Concept omfattar fem steg från analys till efterservice. Vi ser till att du kan vara ditt varumärke före, under och efter dina möten och ger dig ett försprång gentemot dina konkurrenter och göra flera affärer.